Over ons

Wij geven jou een hoorbare stem in de luidruchtige marketingwereld van vandaag.

Waar staat Talking Zebra voor.

Zebra’s staan vooral bekend om hun zwart-witte strepenpatroon. Elke zebra is uniek.

Wij zijn ervan overtuigd dat de mensen die bij bedrijven werken ook uniek zijn en daarom het verschil kunnen maken als onderscheidende factor voor bedrijven. 

Zebra’s zijn sociale en intelligente dieren die in groepen leven.

Net als jullie en jullie potentiële klanten.

Talking Zebra, spreken in de taal die de klant begrijpt en wel wil horen.

Een andere marktbenadering die beter aansluit bij deze tijd en het makkelijker maakt om door al het marketingweld heen te komen. 

In de huidige markt wil men echt menselijk contact, Mensen doen immers zaken met mensen. Het aangaan van een oprechte verbinding en waarde toevoegen dat is waar het nu om gaat, nog lang voordat er sprake is van een verkoopmogelijkheid. Hier ligt de basis voor hoogwaardige klanten en altijd een streepje voor hebt op andere aanbieders.

Wanneer je op zoek gaat naar jouw ideale klanten moeten ze voor jou net zo goed te spotten zijn als Zebra’s.

Wij noemen ideale prospects uw Zebra, omdat als je eenmaal weet hoe ze eruitzien, zijn deze Ideale zebra’s nooit meer voor jou te missen.

Bovendien moet jij net zo goed onderscheidend te zien zijn voor jouw ideale klant en benaderbaar zijn zonder dat men denkt dat je op ze gaat jagen.

Dit doe je door ook duidelijk je strepen als waardige gesprekspartner te laten zien.

Bedrijven en mensen die duidelijk hun strepen laten zien zijn het aantrekkelijkst en zijn veel beter te spotten.Wij weten dat als je je strepen laat zien en durft te kiezen om gekozen te kunnen worden prospects vanzelf naar jou toekomen en je het vetrouwen verdient om een gesprek te beginnen.

Jouw ideale klant is vaak nog totaal niet op zoek naar jou, je breekt in op hun dagelijkse gang van zaken.

Je zult daarom het vertrouwen moeten winnen en om dit te verdienen zal jij hun taal moeten spreken en de interactie moeten opzoeken, in hun gedachten moeten kruipen.

Met deze Talking Zebra benadering overbuggen wij het gat tussen marketing en sales, waardoor je alleen nog maar praat met klanten die bij je passen.

 Wij verdienen elke dag onze strepen door bedrijven met onze unieke strategische aanpak in contact te brengen met hun target doelgroep.

Ger van der Meijden

een mensgerichte Marketing & Sales specialist.

Mensen doen zaken met Mensen.

Ik help dienstverleners, zorg, ICT professionals en ondernemers met het implementeren van human-to-human strategieën die leiden tot meer leads, meer klanten en het gezien worden als trusted advisor in jouw vakgebeid.

 

Na tientallen jaren acquisitie gedaan te hebben voor grote bedrijven, startups en als Business Coach, Weet Ger precies wat er nodig is om: gezien te worden als een likeable expert, Hoe je een constante stroom aan leads genereert en klanten converteert.—Het is niet het marketing trucje van de week. Het draait erom hoe goed jij een relevante connectie kan maken met de mensen die je probeert te helpen en daadwerkelijk begrijpt wat belangrijk is voor hen.

 

Ger heeft voor Bedrijven als VWR International, Techdata, IBM, HP gewerkt. Heeft succesvol met zijn eigen groothandel een stabiele marktpositie weten te veroveren, met een nieuw eigen ontwikkelde mens en milieuveilige coating en leert diensterleners een herhaalbaar proces om aan nieuwe klanten te komen.

 

Relaties creëer je door het hebben van relevante Conversaties.

 

Waarom met ons een gesprek starten?

Je wilt graag duurzame klantrelaties waarin opdrachten jou worden gegund en waar je niet op prijs hoeft te concurreren. Je kan erop vertrouwen dat dit vanzelf gebeurt zodra je de juiste keuzes maakt en je niet alleen richt op ‘verkopen’ of ‘de dienst’, maar wanneer je vooral jouw betrokkenheid overbrengt en echt contact maakt. Wanneer je ervoor zorgt dat je echt relevant bent voor jouw cliënten dan wordt dit hele proces kinderlijk eenvoudig.

Succesvolle adviseurs en verkopers zoeken hun klanten zelf ruim van te voren uit, sturen en begeleiden zonder kracht te gebruiken. Ze nodigen uit.

Zij overtuigen niet, maar zij helpen liever hun gesprekspartners een goede keuze te maken. Zij winnen of verliezen niet, maar zij vertrouwen op de ‘flow’ en de kwaliteit van het contact. Met deze methodiek gebaseerd op een account based benadering, krijg jij meer commercieel succes met minder moeite en meer plezier.

Boek hier jouw kennismakingsgesprek

Start vandaag nog een gesprek met ons om te bepalen of deze marketing vorm bij je past!

Get Your LinkedIn Profile Setup Worksheet

Just fill in your Mail address to get your Worksheet

You have Succeeded